Mika D. Rubanovitsch on Suomen myydyin myyntivalmentaja*

Ruban Myyntikoulun kouluttaja, Mika D. Rubanovitsch (tai tuttavallisemmin Ruba) on Suomen menestynein myyntikirjailija, jonka kirja Myy enemmän - myy paremmin on yksi myydyimmistä alan asiantuntijateoksista Suomen kirjamarkkinoilla. Nykyään Ruba konsultoi sekä valmentaa suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa sekä toimii Johtajatiimin toimitusjohtajana. Ruba on saanut kiitosta innostavana ja asiansa osaavana kouluttajana. Hän on kouluttanut niin tiimiesimiehiä, myyjiä kuin tulevia kauppakorkeakouluopiskelijoitakin. Hänellä on siis tarjota jotain kaikille - lähtötasosta tai ammatista riippumatta.

Osta Kirja

 

Tutustu Ruban tarinaan

Ruba on julkaissut yhteensä 8 teosta, joista viimeisimpänä Myyntikapina. Lisäksi Myy enemmän - myy paremmin (2008), Haasteena myynnin johtaminen (2007), Älykäs myynnin ohjaaminen (2009), Bisnesatleetti (2011) ja Valmenna onnistumaan. Nyt. (2014), Ostovallankumous (2015), Papu ja Kaija Myyräkoulussa (2016).

Aikaisemmin Ruba on toiminut mm. online hotellivarausjärjestelmätoimittaja Hotelzon International Oy:n toimitusjohtajana, internetkauppa LetsBuyIt.com -yhtiön Euroopan kategoriajohtajana Pariisissa sekä Tamrockilla, Luhdalla ja TietoEnatorilla. Ruba valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska Handelshögskolanista ennätysajassa 21-vuotiaana.

Ruba on urheiluharrastuksensa myötä paneutunut urheilijan henkisiin ja fyysisiin vaatimuksiin ja luennoinut yrityksissä luomastaan Bisnesatleetti-konseptista. Ruba on juossut useita maratoneja ja suorittanut puolitriatlonin. Lokakuussa 2013 Ruba juoksi Amsterdamin maratonin aikaan 2.58:34.

 

Mika D. Rubanovitsch
+358 40 9100 200
mika.rubanovitsch@johtajatiimi.com

 

*) Myy enemmän - myy paremmin (2008) on Suomen myydyin myyntivalmennuskirja