Sisäpiiriläiset saavat aina etuja. Katso Hinnoittele oikein- videovalmennussarja maksutta Sisäpiiristä

Hinnoittelu on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Digitalisaation myötä avoimuus on vallannut hinnoittelijoiden mielen. Siksi tein sinulle tulevaisuuden B2C- ja B2B-hinnoittelutaktiikoista maksuttoman videon, jonka löydät alla olevasta linkistä. Video sisältää neljä osiota, jotka käsittelevät modernia, strategista hinnoittelua.
Katso veloituksetta Hinnoittelu -videot rekisteröitymällä Ruban Myyntikouluun. Rekisteröityminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Halutessasi voit rekisteröityä myös Facebook-tunnuksillasi - paina yläpuolella olevaa painiketta. Lähetämme sinulle tunnukset sähköpostitse, jonka jälkeen voit kirjautua yhteisöön. Myyntiasenne-video on katsottavissasi Online-luokkahuoneessa.